Letenkový koutek
Tak ještě polský kód BLACKFRIDAY2024MTPL na slevu 90 PLN, MTPLBLACKFRIDAY2024 má být podle jednoho polského webu na 20% slevu, ale odečetlo mi to z 542 PLN jenom 45, takže to spíš vypadá na poloviční kupón. 😂 Stejně tak analogie s CZ místo PL.
Jinak LOT má slevu BLACKWEEK20 na lety mezi 07.01 - 29.03.2025 koupené do 1. 12. Nezkoumal jsem, jestli sleva za něco stojí, bo nemám kdy letět. 😆
Mıchal napsal(a):V čem je to výhodnější jak Pelipták? Sleva je taky 500-600 Kč na letenku. Může být OW, ale je to minimálně od 2000 Kč.
Slevu 20 peněz ze (u Wizzu a Easyjetu) standardní ceny bez minima, s možností letenek za nulu, pták neumí...
už je to stejně mrtvý, nastřelili ceny o víc, než je sleva. Každopádně akce roku. Jako zamlada :-)
tady to bylo naopak. Ve skyscanneru to bylo dražší než přímo, a slyšel jsem, že to někomu nevzalo potom kupón. To neni garážovka pelikán, kde se všechno chová náhodně :-)
to je přesně ta chyba, co jsem viděl v noci, když šli přes agregátor. Nakupoval jsem přímo na webu, ale je možný, že už to zablokovali úplně, když zjistili, o kolik přišli...
přes apku to jede, potřeboval jsem dokoupit na květen VIE -SAW, nejlevnější na skyscanneru 54 EUR, v apce se slevou 950 CZK
No, já pokukuju po skládačce s Easyjetem na jaro, který Pelikán za dobré ceny neumí. A pěkných pár týdnů už ani jednosměrné lety se slevou.
norbic napsal(a):přes apku to jede, potřeboval jsem dokoupit na květen VIE -SAW, nejlevnější na skyscanneru 54 EUR, v apce se slevou 950 CZK
super, díky za tip. Mutace se dá nastavit jen skrz VPN, zajímavý :-)
Minimálně na Androidu se dá vynutit jednodušším způsobem - změnit jazyk v nastavení, např. Na English (Great Britain) - to vynutí ceny v librách. Některé androidy to umí i jednodušeji - přes zemi v regionálním nastavení. Třeba na Pixelu to separátně nastavit nejde.
Ale koukal jsem, že pod GB mám cenu o stovku vyšší - není důvod použít.
Mıchal napsal(a):Minimálně na Androidu se dá vynutit jednodušším způsobem - změnit jazyk v nastavení, např. Na English (Great Britain) - to vynutí ceny v librách. Některé androidy to umí i jednodušeji - přes zemi v regionálním nastavení. Třeba na Pixelu to separátně nastavit nejde.
Ale koukal jsem, že pod GB mám cenu o stovku vyšší - není důvod použít.
to jsi:
1. šťastný člověk, páč na mym Androidu (14) v nastavení jazyk není
2. méně šťastný, protože třeba Wizz z Prahy je levnější v GBP a k tomu je v GBP o 100 větší sleva ;-)
J0x napsal(a):Šlo mi to i bez vpn, prostě jsem napsal buď uk.mytrip.com nebo cz.mytrip.com.
ovšem to do debaty o appce mícháš web, kterej už od odpoledne nemá smysl (ceny)...
Mıchal napsal(a):Třeba na Pixelu to separátně nastavit nejde.
Našel jsi jinou možnost pro Pixel?
ad Pixel) Přes změnu jazyka mi to fungovalo. Pokud stejně nezmění měnu, bude potřeba odstranit češtinu.
jazyk v telefonu ti nepomůže, bere to z IP adresy. Mám všude Angličtinu, a stejně mi to natlačilo CZ
Your refund application has been approved by Wizz Air UK and we have received a refund for your booking.
...mezitím u wizzu dál "Confirmed". Dáme popcorn, uvidíme....